Ga naar content

Youssef Ben Hamou

Current language: Nederlands

In het onderzoek rond Youssef Ben Hamou (25) heeft de Officier van Justitie in Midden-Nederland een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt naar Ben Hamou’s verblijfplaats en aanhouding.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Dodelijk schietincident
Youssef Ben Hamou wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietincident in Almere, op 21 december 2019. Daarbij kwam een 35-jarige Utrechter om het leven. De politie vermoedt dat dat een uit de hand gelopen drugsdeal betrof. De 25-jarige Amsterdammer heeft in de gevangenis gezeten na een veroordeling voor wapen- en munitiebezit en een poging woningoverval.

Het onderzoeksteam verdenkt Ben Hamou ook van het beramen van een roofmoord op een van drugshandel verdachte inwoner van Almere

Informatie
Benadert u Ben Hamou niet zelf, maar bel direct 112 als u hem ziet. De voortvluchtige verdachte is een geoefend vechtsporter en is vuurwapen­gevaarlijk. Heeft u informatie over zijn verblijfplaats of weet u waar hij sinds december geweest kan zijn, geef het alstublieft door.

Vragen

Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-345 9 876. Spreekt u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, dan kunt u bellen met nummer (+31)79-345 8 999. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen.

Gegevens

Geboortedatum:
8 oktober 1994
Lengte:
1.74
Geslacht:
Man
Lengte:
1.74
Gelaatskleur:
Bleek
Postuur:
Tenger
Gelaatsvorm:
Bol/rond/breed/uitstekende adamsappel
Haarbijzonderheden:
Zwart
Schoenmaat:
42