Ga naar content

Sherwin Benshomin Windster

Current language: Nederlands

Het Openbaar Ministerie heeft op 15 november 2022 Sherwin Windster op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie is dringend op zoek naar Windster. Hij ontsnapte samen met een medegedetineerde op dinsdagavond 21 juni 2022 uit de Pompekliniek in Nijmegen. De medegedetineerde werd aangehouden in Den Haag.

Sherwin Benshomin Windster is nog voortvluchtig. Hij is in 2019 veroordeeld tot 5 jaar en 6 maanden gevangenisstraf en TBS voor een dubbele afpersing en een gewapende overval waarbij een van de slachtoffers is overleden.

Er is sinds 6 december 2022 10.000 euro beloning voor de tip die leidt tot zijn aanhouding. Het Openbaar Ministerie garandeert bovendien dat als u enkel de precieze locatie van Windster doorgeeft, uw naam niet in een dossier terechtkomt. Wel kunt u belastingvrij aanspraak maken op de beloning.

Ook in België wordt aandacht gevraagd voor zijn ontsnapping, want er zijn sterke aanwijzingen dat hij mogelijk in België is geweest of nog kan zijn.  Sinds dinsdag 6 december staat hij ook op de Europe’s Most Wanted List.

Benader hem alstublieft niet zelf, hij heeft niet voor niets onder andere TBS gekregen; voor een dubbele afpersing en een fatale overval.

Vragen

Heeft u Sherwin Windster gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, benader hem niet zelf, maar neem contact op met de politie. Bel de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of praat vertrouwelijk met het Team Nationale Inlichtingen via nummer 088 - 661 77 34. Belt u vanuit het buitenland, dan kunt u via dit nummer contact opnemen: +31 79 345 9800.

Gegevens

Alias:
Injemar Dominico Carolina
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
14-04-1995
Lengte:
1,74 m.
Haarkleur:
Zwart
Oogkleur:
Bruin/ zwart
Bijzonderheden:
2 gouden tanden en een tatoeage op zijn borst

Afbeeldingen