Ga naar content
Mijn buurt: 
Jan de Louterstraat, Amsterdam +2.0km
    Verander locatie

    Dodelijk schietincident The Sand

    Bij een schietincident in de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 september in horecagelegenheid The Sand is een man om het leven gekomen. Het onderzoeksteam zoekt getuigen en mensen die op het feest foto's en/of video-opnames hebben gemaakt.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 04.15 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er geschoten was in de horecagelegenheid aan de Mekongweg. Daar vond op dat moment het feest Afro Dance XXL plaats. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Ten tijde van het incident waren er ongeveer 1700  bezoekers aanwezig. Verder raakte er niemand gewond. 

    De identiteit van het slachtoffer heeft de recherche nog in onderzoek. We weten dat hij in Ghana is geboren en dat hij in Parijs verbleef. De man is naar Amsterdam gereden om hier het afgelopen weekend door te brengen.

    Om erachter te komen wat de achtergrond is van dit dodelijke schietincident is het noodzakelijk eerst meer over het slachtoffer te weten te komen. We laten een foto zien van het slachtoffer, echter aan zijn persoon zijn meerdere identiteiten gekoppeld.

    Schietincident The Sand

    We hopen dat mensen informatie hebben over wie hij was, met wie hij omging en waar hij in Amsterdam verbleef. Mogelijk dat ook bezoekers van die nacht in The Sand de man herkennen en gezien hebben met wie hij sprak of samen was. Wellicht dat zelfs gezien is dat hij ruzie heeft gekregen met iemand.

    Beeldmateriaal 

    Was u op het feest en heeft u foto's en/of filmopnames gemaakt? Dan vragen wij u deze te uploaden via het tipformulier. We zijn geïnteresseerd in beeldmateriaal van de gehele avond, dus vanaf het moment van binnenkomen op het feest tot en met het weggaan. Ook beelden die buiten zijn gemaakt wil het onderzoeksteam graag hebben. 

    Vragen

    Het onderzoeksteam komt ook graag in contact met getuigen. Mensen die informatie hebben over het schietincident of over de dader en zijn vluchtroute, kunnen contact opnemen via het tipformulier of de Opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Team Nationale Criminele Inlichtingen is bereikbaar via 079-3458999.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening

    Op de hoogte blijven via RSS

    Klik op onderstaande link om u te abonneren op de RSS feed van dit dossier.

    RSS feed Dodelijk schietincident The Sand