Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
6212 +5.0km
  Verander locatie

  Ria Simons

  Het levenloze lichaam van de 52-jarige mevrouw Simons werd op maandag 21 juli 1997 in haar woning aan de Widelanken aangetroffen. Zij werd gevonden door een familielid die geen contact met haar kreeg. Sporen wezen uit dat de vrouw diezelfde dag door geweld om het leven was gebracht.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer werd in 1997 om het leven gebracht in haar woning aan de Widelanken in Maastricht. Het onderzoek naar de gewelddadige dood van mevrouw Ria Simons uit Maastricht is heropend. De nabestaanden zijn op de hoogte.

  Het dossier is opnieuw bekeken en in het onderzoek zijn nieuwe forensische technieken toegepast op de nog beschikbare sporen. Dit heeft er toe geleid dat de recherche en het Openbaar Ministerie voldoende aanleiding zien om het onderzoek te heropenen.
  Betrokkenen van destijds worden opnieuw gehoord en de politie hoopt dat er nieuwe informatie binnenkomt die leidt tot de oplossing van dit misdrijf.

  Beloning

  De oude beloning van 25.000 gulden die zou leiden naar de tip is inmiddels vervallen. Het Openbaar Ministerie heeft een nieuwe beloning uitgeloofd van 10.000 euro.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening

  Op de hoogte blijven via RSS

  Klik op onderstaande link om u te abonneren op de RSS feed van dit dossier.

  RSS feed Ria Simons