Ga naar content
Mijn buurt: 
Hardenberg, Nederland +25.0km
    Verander locatie

    Dodelijke woningoverval Gees

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Voortgang onderzoek dodelijke woningoverval Gees

    14 juli 2016
    De specifieke getuige waarnaar de politie op zoek was in het onderzoek naar de  woningoverval van 30 juni in Gees, is gevonden. In het totale onderzoek naar de woningoverval in Gees zijn tot dusver zo’n 60 tips binnengekomen. De politie bestudeert de tips op bruikbaarheid.

    12 juli 2016
    De politie is in het onderzoek naar de woningoverval van 30 juni in Gees op zoek naar een specifieke getuige. Het onderzoek is in volle gang en het team richt zich op het verzamelen van informatie. Er is onder anderen uitgebreid onderzoek verricht in de woning, er is een getuigenoproep gedaan en er is een passantenonderzoek gehouden. Verschillende stappen in het onderzoek leveren kleine beetjes informatie op, waar het onderzoeksteam verder mee kan. Maar er zijn ook nog altijd veel onbeantwoorde vragen. Mogelijk kan ook deze specifieke getuige het onderzoeksteam verder helpen.

    30 juni 2016
    Voor het onderzoek naar de woningoverval met dodelijke afloop is een Team Grootschalige Opsporing opgestart. Op de plaats van het incident is een ruim gebied afgezet, wat minutieus wordt onderzocht. De toedracht van het incident is nog onduidelijk. Verder worden getuigen gehoord en wordt een buurtonderzoek gehouden.