Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Utrecht, Utrecht, Utrecht +5.0km
  Verander locatie

  Dood van Nabil Amzieb

  Op 8 maart werd in een brandende auto aan het Mijehof in Amsterdam Zuidoost een lichaam aangetroffen. Dat lichaam was ontdaan van het hoofd. Een dag later werd op de Amstelveenseweg een hoofd aangetroffen. Onderzoek weest uit dat het lichaam en het hoofd zijn van de 23-jarige Amsterdammer Nabil Amzieb. Hij was een bekende van de politie. De politie is een Team Grootschalige Opsporing gestart.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De politie komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over het leven van Nabil Amzieb. De rechercheurs willen een goed inzicht krijgen in met name de laatste dagen van het leven van Amzieb en met wie hij omging. Vul het tipformulier in of bel met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via Bel M: 0800-7000. Of bel het Team Nationale Inlichtingen: 079-3458999.

  Uitgebrande auto Mijehof Amsterdam Zuidoost

  Op 8 maart om 02.13 uur kreeg de politie een melding van een autobrand aan de Mijehof in Amsterdam Zuidoost. Brandweermensen troffen tijdens de bluswerkzaamheden een lichaam in de auto aan. De auto betrof een donkerkleuring Volkswagen Caddy zonder kentekenplaten. Deze Volkswagen Caddy is voor het laatst gezien op 18 februari 2016 om 10.00 uur op het Tolsteegplantsoen in Utrecht en staat als gestolen geregistreerd.

  De politie wil dringend spreken met getuigen die mogelijk iets gezien hebben van deze autobrand.

  De uitgebrande Volkswagen Caddy

   

  Aangetroffen hoofd Amstelveenseweg

  De politie kreeg woensdagochtend 9 maart om 07.00 uur de melding dat er een hoofd was aangetroffen op de Amstelveenseweg, ter hoogte van de Karperweg, voor Fayrouz Lounge. Onderzoek heeft uitgewezen dat het aangetroffen hoofd van de 23-jarige Nabil Amzieb is. Voor getuigen is slachtofferhulp ingeschakeld. Mensen die iets opgemerkt hebben in relatie tot de vondst van het hoofd wil de recherche graag spreken.

  Uitgebrande auto Kelbergen Amsterdam Zuidoost

  In de ochtend van woensdag 9 maart om 6.00 uur werd een brandende personenauto aangetroffen op Kelbergen (Amsterdam Zuidoost). Na tactisch en forensisch onderzoek kan deze auto worden gelinkt aan de dood van Nabil Amzieb. De auto stond als gestolen gesignaleerd. Het betreft een auto van het merk Volkswagen type Polo, die tussen 18 en 19 mei 2015 vanaf Ondiep-Zuidzijde in Utrecht is gestolen. Ten tijde van de diefstal was de auto voorzien van de originele kentekenplaten 05-NZV-2. Het brandende voertuig was voorzien van gedupliceerde kentekenplaten 01-LVP-8. De recherche is niet op zoek naar de originele auto met laatstgenoemde kentekenplaten, want die rijdt nog in Utrecht rond en heeft niets met de zaak Amzieb te maken. Wel is de recherche op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien rondom deze autobrand.

  Vragen van recherche

  De recherche komt graag in contact met getuigen en mensen die meer weten over Nabil Amzieb.De recherche heeft de volgende vragen aan het publiek:

  • Wie heeft Nabil Amzieb na vrijdagavond 4 maart 2016 gezien?
  • Wie weet wat Nabil Amzieb die vrijdagavond 4 maart ging doen en/of heeft gedaan?;
  • Wie heeft er informatie over de persoon die het hoofd heeft achtergelaten op de Amstelveenseweg?
  • Op woensdag 9 maart 2016 rond 04.45 uur reden een aantal automobilisten vanaf het Haarlemmermeerstation over de Amstelveenseweg richting het Stadionplein. Was u een van die bestuurders en heeft u iets bijzonders gezien of is u iets opgevallen neem dan contact op met de politie.
  • Kan iemand iets vertellen over de gebruikte blauwe Volkswagen Caddy (met zogenaamde sidebars) en de zwarte Volkswagen Polo die beiden in Utrecht zijn gestolen?
  • Wie heeft iets bijzonders gezien op het Mijehof en op Kelbergen voorafgaand aan en tijdens het in brand steken van de Volkswagen Caddy en de Volkswagen Polo?
  • Kan iemand iets vertellen over een man die gekleed was in een gewatteerde jas en die mogelijk op de verschillende betrokken locaties of in de omgeving daarvan gezien is?
  • De politie heeft nog geen zicht op het 5e plaats delict, de plek waar het slachtoffer mogelijk is vastgehouden. Wie heeft daar informatie over?

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening

  Op de hoogte blijven via RSS

  Klik op onderstaande link om u te abonneren op de RSS feed van dit dossier.

  RSS feed Dood van Nabil Amzieb