Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
  Verander locatie

  Lichaam Hannes van Schaften gevonden bij grondwerkzaamheden

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Op zaterdag 1 december 2007 werd aangifte gedaan van de vermissing van de 39-jarige Hannes van Schaften. Zijn stoffelijk overschot wordt bijna 3 maanden later gevonden bij vliegveld Rotterdam The Hague Airport.

  Hij bleek sinds maandag 26 november 2007 vermist te zijn. Ook zijn zwarte Volkswagen Caddy bleek vanaf die tijd spoorloos.
  Zaterdag 9 februari 2008 werd aan de André Gideplaats in Rotterdam (Ommoord) de vermiste Volkswagen Caddy van Hannes aangetroffen op een algemene parkeerplaats. Volgens een getuige stond die auto er vermoedelijk sinds de eerste week van december 2007 geparkeerd. En dan wordt op dinsdag 25 februari 2008 tijdens grondwerkzaamheden aan de (voormalige) Beekweg in Rotterdam, vlakbij het vliegveld Rotterdam The hague Airport (voorheen: Zestienhoven), het stoffelijk overschot aangetroffen van een man. Tijdens die werkzaamheden werden grote hoeveelheden zand vanaf een terrein aan de Woensdrechtstraat in Rotterdam verplaatst naar de Beekweg. Uit onderzoek is gebleken dat het stoffelijk overschot aan de locatie Woensdrechtstraat begraven heeft gelegen. Wie Hannes vermoord heeft is tot op de dag van onbekend gebleven. Waarom Hannes dood moest is ook onbekend. Wellicht heeft het iets te maken gehad met een conflict in het drugscircuit.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening