Ga naar content
Mijn buurt: 
Amsterd...%E2%80%8B +5.0km
    Verander locatie

    Gewurgde onbekende man

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    De man, die tussen de 25-40 jaar oud was, bleek door verwurging met een koord om het leven te zijn gebracht. Het slachtoffer was 1.79 m lang en had een normaal postuur. Hij had zwart haar - lang in de nek - en lichte baard- en snorgroei (zwart). De Hoofdofficier van Justitie looft een beloning uit van 15.000 euro.

    De man had op zijn borst en buik een opvallende, grote tatoeage van een draak. Bovendien had hij onder zijn rechter ribbenboog een fors litteken. Hij was gekleed in een zwarte Levi’s spijkerbroek, een blauwzwarte sweater van het merk State of Art en een rood T-shirt met het opschrift EGO. Verder droeg hij een zilveren, bewerkte ring met een blauwe steen. In zijn kleding werd naast Nederlands ook Zwitsers en Duits geld gevonden. Uit onderzoek blijkt dat de man vermoedelijk vanuit Oost-Europa/Baltische staten via Duitsland en Zwitserland naar Nederland is gekomen. Hij verbleef nog maar kort in ons land. Onderzoek naar de identiteit van de man heeft nog niets opgeleverd. Heeft u informatie die van belang kan zijn? Deel deze informatie dan.

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=1WIYsABiaFQ

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening