Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
utrecht +25.0km
  Verander locatie

  Gevonden sieraden – Van Riellaan - Utrecht

  Woensdag 15 mei is een man aangehouden die in het bezit was van een groot aantal gestolen sieraden. Weet jij van wie deze sierraden zijn? Meld je dan!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Woensdag 15 mei 2024 werd op de A6 bij Emmeloord een voertuig staande gehouden naar aanleiding van een ANPR-melding. Het kenteken was in de ANPR gezet, omdat de auto mogelijk eerder betrokken was geweest bij een woninginbraak elders in het land. De bestuurder werd dus aan de kant gezet, waarna collega’s wat sieraden bij hem aantroffen die naar alle waarschijnlijkheid niet van de man zelf zouden zijn.

  Als de collega’s de man staande hebben en inzage vorderen in zijn rij- en kentekenbewijs, kan de man de documenten niet overhandigen. De agenten besluiten de man te fouilleren, waarna sieraden in zijn broekzak aantroffen. Op basis van de verdenking van gestolen goederen werd het voertuig doorzocht. Hierbij werden nog meer sieraden aangetroffen en een tas met een breekijzer en schroevendraaier. Op basis hiervan werd de bestuurder aangehouden en werden de sieraden in beslag genomen. De verdachte wordt ook verdacht van een woninginbraak op de Riellaan in Utrecht. We hopen dat u misschien de sieraden herkent.

  Heeft u informatie of herkent u de sieraden? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of gratis en anoniem via 0800-6070, vermeld hierbij het fotonummer van het sieraad. Anoniem tippen kan ook via 0800-7000 of door online hier te klikken.

  Vragen

  Wie weet van wie deze sieraden zijn?

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening