Ga naar content
Mijn buurt: 
Verander locatie

Getuigen dodelijk schietincident gezocht

De politie in Rotterdam heeft 8 oktober een groot rechercheteam geformeerd dat onderzoek doet naar een dodelijk schietincident dat in de avond van woensdag 7 oktober plaatsvond. Informatie en tips van getuigen zijn daarbij welkom.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Woensdagavond 7 oktober werd een 54-jarige man uit Rotterdam in de portiek bij een woning aan de Zevenkampse Ring neergeschoten. Ambulancepersoneel en een mobiel medisch team probeerden de man nog te redden, maar dat mocht helaas niet meer baten.  De politie is dezelfde avond een buurtonderzoek gestart en de Forensische Opsporing heeft de woning onderzocht op sporen. Het Team Grootschalige Opsporing bestaat uit 20 rechercheurs die speciaal voor dit onderzoek zijn vrijgemaakt.

Getuigen blijven welkom
Het team heeft al een aantal getuigen gesproken, maar nieuwe getuigen blijven welkom. Het schietincident vond rond 20.50 uur plaats in de portiek van een woning op de Zevenkampse Ring in het deel dat ligt tussen de Piccolo en de Citer.
Is u op woensdagavond 7 oktober voor, tijdens of na de schietpartij in die buurt iets verdachts opgevallen? Heeft u bijvoorbeeld gezien dat na het schietincident één of meerdere mensen wegvluchtten? Of heeft u andere informatie die mogelijk van belang is in het onderzoek? Belt u dan met de Rotterdamse politie via 0900-8844 en vraag naar TGO “Zeven”. Anoniem belt u naar 0800-7000. Bellen met het Team Criminele Inlichtingen kan ook: 06-16890600.

Vragen

Wie was getuige van het schietincident?

Heeft  u voorafgaand, tijdens of na het incident personen of voertuigen op de Zevenkampse Ring hebben gezien die opvielen?

Heeft u een bewakingscamera of beschikt op een andere manier over beelden hebben van die bewuste avond daar? Belt u dan met de politie. Op die beelden kunnen mogelijk belangrijke zaken staan.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening