Ga naar content
Mijn buurt: 
Verander locatie

Getuigen ernstig zedenmisdrijf Schiedam gezocht

Op de Bokelweg in Schiedam is woensdag 23 november even na zeven uur 's avonds een 35-jarige vrouw ernstig misbruikt in haar auto door drie jongemannen. Op camerabeelden is te zien dat er rond die tijd verschillende mensen langsrijden en lopen. de politie is op zoek naar deze belangrijke getuigen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Na intensief onderzoek zijn maandag 30 januari drie jonge Rotterdammers aangehouden, één van 16 en twee van 15 jaar oud. Mede dankzij de hulp van getuigen die zich meldden na het tonen van de beelden in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. 

Omschrijving

Woensdag 23 november om 19.02 verlaat het slachtoffer treinstation Schiedam-Centrum. Het is al donker als ze vanaf de achterzijde het station verlaat en lopend naar haar auto gaat. Die heeft ze vlakbij geparkeerd aan de Bokelweg in Schiedam. Om daar te komen moet ze onder het viaduct met de A20 door. De vrouw loopt daarna rechts de Bokelweg in. Ze heeft haar auto in één van de parkeervakken tegenover het bedrijf Strukton gezet. Na het viaduct wordt zij al op een afstandje gevolg door drie jongemannen met twee fietsen.

Het is 19.10 uur wanneer de vrouw bij haar witte Volkswagen Up aankomt. Ze gaat erin zitten. Vlak erna komen de jongemannen op de fietsen aan bij de auto waar de vrouw zich klaarmaakt om weg te gaan.  Eén van de jongemannen rent opeens naar de auto en springt er in. Ook aan de andere kant komt een jongeman naar de auto, en iets later volgt een derde jongeman met een fiets.

In de minuten die volgen wordt de vrouw in haar eigen auto ernstig seksueel misbruikt door de drie mannen. De jongens verlaten in die tijd om en om af en toe de auto. De nachtmerrie duurt 8 minuten, al die tijd wordt de vrouw om beurten misbruikt. Pas daarna zien we de daders wegrennen en –fietsen.

Vragen

​De opsporingstiplijn is gratis te bereiken op 0800-6070. Tippen kan ook digitaal via www.politie.nl of anoniem op 0800-7000. En help mee om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen snel gaan meedenken: deel deze zaak via onze Facebookpagina of onze site.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening