Ga naar content
Mijn buurt: 
zoetermeer +5.0km
  Verander locatie

  Dubbele liquidatie Zoetermeer

  Op dinsdag 25 april werden vader en zoon René en Renéetje van Doorn in hun auto op een parkeerplaats aan de Edisonstraat door een onbekende schutter om het leven gebracht. Op camerabeelden is de verdachte tijdens het misdrijf in beeld.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op de parkeerplaats stonden de twee verdachten, de schutter en de bestuurder van de vluchtauto, in een BMW ruim 25 minuten te wachten op het moment dat vader en zoon kwamen aanrijden. De slachtoffers zouden gaan sporten en parkeerden hun auto bij de sportschool. Op dat moment kwam de verdachte op de auto aflopen en bracht hij ze met een vuurwapen om het leven. Hierna rende hij terug naar de BMW die al klaar stond om weg te rijden.

  Signalement
  De verdachte van de liquidatie heeft een licht getinte huidskleur en is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 28 en 35 jaar, hij is ongeveer 1.80m lang en heeft een stevig postuur. Zijn haar is donker en krullend en hij had die dag een ongeschoren gezicht. Op de beelden is te zien dat hij na de liquidatie weg rent en dat zijn been bij iedere pas een aparte beweging maakt. Het lijkt net alsof hij daar niet goed op kan staan. 
  De bestuurder van de BMW heeft een licht getinte huidskleur en is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Zijn leeftijd is tussen de 20 en 25 jaar oud, hij heeft donker haar en een slank postuur. 

  Beelden
  In de opsporingsprogramma's Team West en Opsporing Verzocht zijn de camerabeelden en een reconstructie te zien van dit misdrijf. 

  Vragen

  Heeft u informatie over dit ernstige misdrijf? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening