Ga naar content
Mijn buurt: 
zeeland +5.0km
Verander locatie

Daders inbraak betaalautomaat gezocht

In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 mei werd ingebroken in de parkeergarage De Stadspoort in Goes. De twee daders hadden het voorzien op de inhoud van de betaalautomaten. Ze veroorzaken schade, maar maken niets buit.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op foto’s van het beveiligingssysteem is te zien hoe, kort na 2.30 uur, twee mannen zich met geweld toegang verschaffen tot de ruimte waar de betaalautomaat staat. Wanneer het ze niet lukt om het apparaat open te krijgen, proberen ze het op een andere verdieping nogmaals. Bij die tweede poging krijgen ze met veel moeite de geldautomaat open, maar weten ze niet de laden eruit te wrikken waar het papiergeld in zit. De daders druipen af met alleen wat munten.

Vragen

De politie hoopt op uw hulp in het oplossen van deze zaak. (Her)kent u deze mannen? Bel dan de politie: 0800-6070. Belt u liever anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook gebruikmaken van het tipformulier op deze pagina.

Gegevens

Dader 1

Postuur:
tenger
Jas:
donkere, halflange jas van het merk The North Face
Broek:
strakke, zwarte trainingsbroek van Nike
Schoenen:
zwarte sportschoenen

Dader 2 (van hem is op sommige foto’s het gezicht te zien)

Postuur:
steviger gebouwd dan zijn handlanger
Broek:
donkere trainingsbroek
Jas:
donkere jas
Trui:
over de capuchon van zijn zwarte trui lopen drie witte strepen
Schoenen:
zwarte gympen met schuine witte strepen en ook witte zolen

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=eAm04by6Zwo

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening