Ga naar content
Mijn buurt: 
Verander locatie

Beelden wanordelijkheden demonstratie Turks consulaat vrijgegeven

Onderzoeksteam Westblaak onderzoekt de wanordelijkheden die in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 maart plaatsvonden op de Westblaak en omgeving. Het onderzoek richt zich op strafbare feiten die zich hebben afgespeeld rondom het escaleren van een demonstratie voor het Turks consulaat aan die straat in Rotterdam. Uit het beschikbare beeldmateriaal zijn verdachten van openlijke geweldpleging geselecteerd. Hun foto’s hebben ruim een week op de interne communicatiekanalen van de nationale politie gestaan. Er is nog geen herkenning, vandaar dat de foto’s nu op politie.nl staan.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Herkent u een verdachte, neem dan contact op met onderzoeksteam ‘Westblaak’ op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Of maak gebruik van onderstaand tipformulier. U kunt daarbij het nummer van de foto noemen.

Weet u wie betrokken zijn geweest bij de incidenten of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, geef uw informatie dan ook door op eerder genoemde telefoonnummers. Datzelfde geldt als u zaterdagavond 11 maart op de Westblaak of omgeving was en foto's en/of filmopnames heeft gemaakt waarvan u denkt dat deze relevant kunnen zijn voor het onderzoek. Dat kan via www.politie.nl/upload 

Alle berichtgeving over deze zaak vindt u op de dossierpagina.   

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening