Ga naar content
Mijn buurt: 
Eersel, Nederland +5.0km
Verander locatie

Overval Hapert in Opsporing Verzocht

Dinsdagochtend 21 november 2017 rond 10.00 uur werd een bedrijf aan de Lemel overvallen. Vier mannen kwamen de zaak binnen en overmeesterden de eigenaar en zijn vrouw. De man en vrouw werden door de vier mishandeld en bedreigd. Na de overval gingen de verdachten er vandoor in een donkere Audi A6. De eigenaar en zijn vrouw werden naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Zij hielden een hoofdwond, hersenschudding en hevige rugpijn over aan de overval.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar getuigen van deze overval. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van het bedrijf dan kunt u contact opnemen met de recherche op 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000. 

Vragen

  • Wij zijn op zoek naar een mogelijke getuige die vlak voor de overval bij het garagebedrijf was. Het was een oudere man die in witte verlengde Caddy reed. Bent of kent u deze man? Wij willen hem graag speken. 
  • Herkent u het Samoerai-zwaard dat bij het garagebedrijf is achtergebleven?
  • Heeft u iets verdachts gezien op die dinsdagochtend 21 november bij een bosweggetje in de omgeving van de Buitendijk bij Hoge Mierde, vlakbij de Belgische grens?
  • Heeft u iets verdachts gezien op die dinsdagochtend 21 november in de omgeving van de Lemel in Hapert?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=rqpFkrr2nLU

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening