Ga naar content
Mijn buurt: 
1976EL +5.0km
Verander locatie

Overval Scapino IJmuiden

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op de Scapino aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden op donderdag 28 maart.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 10.00 uur kwam de overvaller de winkel binnen. Hij was in het zwart gekleed en droeg een soort van doek voor zijn gezicht. De man liep op de kassa af en riep naar de medewerkster die achter de kassa stond dat hij geld wilde hebben. Om zijn eis kracht bij te zetten, bedreigde hij haar met een wapen. De medewerkster rende echter weg. Hierop is de overvaller het pand uit gegaan. Hij heeft niets buitgemaakt. Ook raakte niemand bij de overval gewond. De overvaller is tijdens zijn vlucht rennend gezien in de Van Nieuwkoopstraat in IJmuiden. Hij rende toen in de richting van de Sieraadstraat / Kalverstraat.

De politie stelde een onderzoek in de omgeving. Er werd geen verdachte aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen die tijdens de overval in de winkel waren, en ook naar mensen die kort voor of na de overval iets verdachts hebben gezien buiten het pand.

De overvaller heeft het volgende signalement;
-Man;
-Licht getint;
-Tussen de 20 en 30 jaar oud;
-Tussen de 1,75 en 1,85 meter lang;
-Zwarte jas met capuchon, heupmodel met mogelijk zilverkleurige knopen;
-Wit baseball petje;
-Zwarte muts/capuchon;
-Zwarte broek;
-Zwarte schoenen met witte accenten.

Vragen

Heeft u iets gezien of heeft u informatie die voor de politie van belang kan zijn? Neem contact op met de politie via bijgaand tipformulier of via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening