Ga naar content
Mijn buurt: 
Zaanstreek +25.0km
Verander locatie

Diefstal in vereniging sportwinkel Bijlmerplein

Donderdagavond 7 november 2019 pleegde een groep jonge jongens samen een winkeldiefstal bij een sportwinkel aan het Bijlmerplein. De diefstal en meerdere verdachten zijn vastgelegd door beveiligingscamera’s. Omdat het hier hoogstwaarschijnlijk om minderjarige jongens gaat, werden deze beelden in eerste instantie onherkenbaar getoond bij het opsporingsprogramma Bureau 020 van AT5. De verdachten kregen twee weken de tijd om zich te melden, maar deden dit niet. Daarom deelt de politie nu alsnog herkenbare beelden van de verdachten die bij de diefstal kleding hebben gepakt.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 20.30 uur die donderdag liep een groep van zeven jonge jongens de sportwinkel binnen. Alle jongens droegen capuchons. Ze liepen naar direct rekken met kleding toe, sommige jongens pakten kledingstukken en wilden toen zonder te betalen snel de winkel weer verlaten. Medewerkers hadden echter door wat er gebeurde en probeerden de jongens tegen te houden. Helaas wisten alle zeven jongens alsnog te ontkomen. Bij de diefstal werden verschillende kledingstukken buit gemaakt. Verschillende medewerkers hebben aangegeven dat de jongens messen bij zich hadden.

De diefstal en ook de verdachten staan op beeld. Op die beelden is te zien dat alle verdachten jonge, donkere jongens zijn. De verdachten zijn zeer waarschijnlijk minderjarig. Van de verdachten die tijdens de diefstal kleding hebben gepakt , worden herkenbare beelden getoond.

Vragen

Herkent u de jongens alsnog op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=QBxq8Uqmz1k

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening