Ga naar content
Mijn buurt: 
Amstelveen, Nederland +5.0km
Verander locatie

Inbraak sportclub Amstelveen

De recherche doet onderzoek naar een inbraak bij een sportvereniging aan de Nieuwe Kalfjeslaan in Amstelveen in de nacht van 22 op 23 oktober 2019.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Die nacht verschijnen vier mannen een afgesloten deur bij het clubhuis. De deur wordt opengebroken, waarna drie mannen het pand doorzoeken. De vierde verdachte blijft op de uitkijk staan. Met het nodige geweld wordt een ruimte opengebroken en daar weten de verdachten een laptop buit te maken. Daarna gaan ze er vandoor. Twee van de verdachten staan goed herkenbaar op de camerabeelden.

Vragen

Herkent u de mannen op de beelden of heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Het is daarnaast ook mogelijk om uw informatie door te geven via het onderstaande tipformulier of via het anonieme tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=DmvOO_ezIh0

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening