Ga naar content
Mijn buurt: 
Wormerveer, Nederland +5.0km
Verander locatie

Straatroof Zaandam

Op maandag 26 november is een 25-jarige vrouw uit Zaandam het slachtoffer geworden van een straatroof.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer stapte rond 16.00 uur op haar fiets die zij had gestald bij het station in Zaandam. Zij fietste over de Rustenburg en zag op de hoek met de Zeemansstraat twee jongens op een scooter zitten die haar op onverklaarbare reden opvielen. Vervolgens fietste de Zaanse over de Vinkestraat in de richting van de stad. Op een gegeven moment zag het slachtoffer links van haar de scooter met de twee jongens rijden die zij eerder had gezien op de Rustenburg. Eén van de jongens stak zijn arm uit en rukte de tas van de vrouw uit haar fietsmand. Ook kreeg zij een trap tegen haar fiets waardoor zij op de grond viel. De jongens gingen er daarna in onbekende richting vandoor. 

Signalement bestuurder
-Blanke jongeman;
-Zwart petje;
-Zwarte jas met bontkraag (een Woolrich parka model)
-Lichtkleurige spijkerbroek;
-Witte gympen.

Signalement bijrijder
-Blanke jongeman;
-Legergroene jas (een Woolrich parka model);
-Gebreide groene muts;
-Donkere broek.

De daders reden op een zwarte, glimmende scooter, een Vespa model. De scooter was voorzien van een geel kentekenplaatje. De jongens droegen géén helm tijdens de straatroof.

 

Vragen

Herkent u de jongemannen? Neem dan contact op met de politie via bijgaand tipformulier of via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening