Ga naar content
Mijn buurt: 
Heerlen, Nederland +5.0km
Verander locatie

Wie is deze overvaller van de drogisterij in Brunssum?

Wie kan er meer informatie geven over de identiteit van een verdachte die 16 januari een drogisterij aan de Schildstraat in Brunssum overviel?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het is woensdag 16 januari als rond sluitingstijd, om 18.00 uur, een onbekende persoon met een wapen een drogisterij aan de Schildstraat binnenkomt. Onder bedreiging dwingt hij een medewerkster om hem de inhoud van de kassa te geven. Direct daarna vlucht hij de winkel uit, stapt op een donkerkleurige scooter met een blauwe kentekenplaat en reed richting de Marebosjesweg.

De recherche heeft de zaak in onderzoek en deelt nu bewakingsbeelden van de verdachte in de hoop snel zijn identiteit te kunnen achterhalen. Heeft u informatie over deze zaak? Deel dit dan via 0900 - 88 44 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Signalement  verdachte
De overvaller was gekleed in een grijze gewatteerde jas, zwarte joggingbroek en blauwe schoenen met witte zool. Zijn gezicht was afgedekt. Hij droeg een capuchon en zwarte handschoenen. De persoon is rond de 1.70 meter lang. Opvallend detail is dat hij geen helm droeg.

Gezocht

Vragen

  • Wie kent of herkent deze gezochte verdachte op beeld?
  • Wie kent de donkerkleurige scooter met een blauwe kentekenplaat ?
  • Heeft u informatie over de overval?

Neem dan contact op met de politie via nummer 0900 - 88 44. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het digitale tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de politie contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening