Ga naar content
Mijn buurt: 
Laren, Nederland +2.0km
Verander locatie

Inbraakpoging bij woning voor het oog van bewakingscamera

De politie zoekt de nog onbekende verdachten van een mislukte inbraak bij een woning aan de Schietspoel in Laren. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van RTV Utrecht tv-programma Bureau NH van 27 maart 2019.

Poging tot inbraak

Het gebeurt op 12 januari 2019 rond 18.15 uur. Als de bewoners 's avonds laat thuiskomen ontdekken ze inbraaksporen. De tuindeur 1s opengebroken en de inbrekers hebben ook geprobeerd de achterdeur open te krijgen. Dat mislukte. De twee inbrekers deden dit onder een felle bouwlamp, voor het oog van de bewakingscamera. De politie hoopt dat iemand de twee inbrekers herkent

Vragen

Herkent u de verdachten of weet u hoe de verdachten heten of waar ze wonen? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=eq6JMs2t6tw

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening