Ga naar content
Mijn buurt: 
Drenthe, Nederland +25.0km
Verander locatie

Winkelier geslagen bij poging winkeldieven aan te houden

ASSEN – In een poging om twee winkeldieven aan te houden werd een winkelier met een voorwerp tegen zijn hoofd geslagen. Hij raakte hierdoor gewond.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op donderdag 5 september 2019 omstreeks 11.30 uur zagen medewerkers van een winkel aan het Mercuriusplein dat twee mannen kleding meenamen van een rek dat buiten de winkel stond. Na de diefstal gingen de mannen er vandoor. Door personeel van de winkel werd de achtervolging ingezet. In de omgeving van de Alteveerstraat werden de daders ingehaald en gooide één van hen de gestolen kleding weg. Deze man rende weg en kon niet meer worden achterhaald. De tweede verdachte liep naar één van de personeelsleden en sloeg hem met een hard voorwerp dat hij in zijn hand had.
Het slachtoffer raakte door de klap met het voorwerp gewond en verloor zelfs even het bewustzijn.

De beide winkeldieven wisten te ontkomen. Gelukkig maakte een bewakingscamera opnames van de verdachten.

U kunt het item in Opsporing Verzocht hier terugkijken. De uitzending en herhaling hebben 2 tips opgeleverd. 

Vragen

Herkent u (één of meer van) de mannen op de beelden, of heeft u andere informatie die naar de dader(s) kan leiden? Deelt u dit dan met ons via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunt u gebruik maken van het Tipformulier via de link op deze pagina.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=mWATmbxIXRI

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening