Ga naar content
Mijn buurt: 
5268bw +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal bankpas en pinfraude in Vught en Den Dungen

    Op zaterdag 13 juli deed een 84-jarige vrouw boodschappen bij de Jumbo aan de Raadhuisstraat in Vught. Zij rekende af met haar pinpas. Deze stopte ze in haar portemonnee en die legde ze op de band. Later ontdekte ze dat haar portemonnee weg was. Op maandag 15 juli ging ze informeren bij de bank, aangezien ze niet deed aan internetbankieren. Ze hoorde toen dat er € 1.250,- was gepind bij een bank en € 150,- bij drie winkels.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op camerabeelden was te zien dat de vrouw op 13 juli om 16.44 uur bij de kassa van de Jumbo stond. Achter haar stonden twee vrouwen. Een van hen leidde de kassière af en het leek er op dat de ander de pincode afkeek. Om 17.17 uur werd er met de pinpas van het slachtoffer een bedrag van € 1.250,- opgenomen bij de Rabobank in Den Dungen. Het lijkt dezelfde vrouw te zijn die even daarvoor de pincode afkeek. 
     

    Vragen

    Wie weet wie deze vrouwen zijn? Wij horen het graag!

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=6Q64qcPML4k

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening