Ga naar content
Mijn buurt: 
Verander locatie

Poging doodslag op festival Zinderend Acht

Tijdens het festival Zinderend Acht werd een jongeman zwaar mishandeld. Maar omdat er met veel geweld tegen zijn hoofd werd getrapt, spreken we inmiddels van een poging doodslag!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Na afloop van festival Zinderend Acht, op zondag 23 juni om 01.00 uur, wilde een man naar huis gaan. Hij werd toen plotseling van achter geslagen. Hierdoor raakte hij meteen buiten bewustzijn en viel op de grond. Meerdere personen schopten hierna het weerloze slachtoffer tegen zijn hoofd. Een vrouw die het slachtoffer probeerde te ontzetten werd hierbij ook mishandeld. Het slachtoffer hield ernstige verwondingen over aan deze mishandeling. Hij had twee breuken in zijn kaak en zijn tanden en onderkaak werden naar achteren geschopt.

Wij zijn op zoek naar getuigen van deze grove openlijke geweldpleging. Wie weet wie dit gedaan heeft? Wie heeft hier informatie over?

Ook zijn de wij op zoek naar twee mannen die het slachtoffer verdedigd hebben:

•           Man 1 droeg een witte korte broek en een roze T-shirt;

•           Man 2 droeg een donkere lange broek en een roodkleurige jas of vest.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=-hdOrnpg3Bs

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening