Ga naar content
Mijn buurt: 
Drenthe, Nederland +25.0km
Verander locatie

Verdachte pinnen gestolen pas

De man op de foto pint met een pas die een dag eerder werd weggenomen bij een overval op de bestuurder van een auto in Groningen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 18 maart j.l rond 18.30 uur reed een 56-jarige man uit Groningen op de  Oostelijke Ringweg (komende uit de richting van Hoogezand) en kreeg van een auto die achter hem reed lichtsignalen. Er zaten vier blanke mannen in. De 56-jarige dacht dat er wat aan de hand was en parkeerde zijn auto op de Bedumerweg. Ineens werd het portier van zijn auto geopend en werd hij geslagen. Toen hij uit de auto stapte stonden er drie mannen van wie hij vervolgens klappen kreeg.  Eén van deze mannen liep naar de auto van de Groninger en haalde hier de autosleutels en de portemonnee uit. De sleutels van de auto werden weggegooid. Een van de mannen ongeveer 1.90 mtr en de andere twee waren ongeveer 1.70 tot 1.75 meter.

Met pinpas die in de portemonnee zat is vervolgens geprobeerd  op 19 maart 2019 rond middernacht te pinnen bij een automaat in Griffeweg Groningen. Nadat tot 3 maal toe de verkeerde code was gebruikt werd de pas ingeslikt door de automaat.

Vragen

Wie herkent de man?

Wie heeft meer informatie over de overal? 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=beq8_cm71Qg

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening