Ga naar content
Mijn buurt: 
Amstelveen +5.0km
Verander locatie

Straatroof Willem van Weldammelaan

Op zondag 13 oktober 2019 omstreeks 21:15 uur is een 19-jarige vrouw op de Willem van Weldammelaan beroofd van haar telefoon. De recherche onderzoekt deze zaak en heeft beelden van de verdachte.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op de beelden is te zien dat de vrouw samen met haar vriendin van haar werk naar huis loopt. Ze heeft haar telefoon, een goudkleurige Apple iPhone XS, in haar hand als een onbekende man haar tegemoet loopt. Hij rukt met kracht de telefoon uit haar hand en rent daarna hard weg. De vrouw voelt stekende pijnen in haar hand en ziet dat ze schaafwonden heeft in haar hand, vermoedelijk veroorzaakt door het uit haar hand rukken van de telefoon.

Signalement verdachte
- Donker getinte man;
- Leeftijd tussen 18-22 jaar;
- Ongeveer 1.75 meter lang;
- Kort kroes haar;
- Smal gezicht;
- Slank postuur;
- Donkere jas;
- Zwarte joggingbroek;
- Zwarte schoenen.

Op sommige beelden lijkt het of de jas van de verdachte licht van kleur is. Dit komt door de infrarood camera. De jas is in werkelijkheid donker van kleur.

Vragen

Herkent u deze verdachte of heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Het is daarnaast ook mogelijk om uw informatie door te geven via het onderstaande tipformulier of via het anonieme tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening