Ga naar content
Mijn buurt: 
Ellecom +5.0km
Verander locatie

Dader(s) van woninginbraak gezocht

De bewoners van een woning aan de Molengaarde worden op zaterdag 18 januari bij thuiskomst onaangenaam verrast. Er blijkt te zijn ingebroken in hun woning.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De inbreker ging er vandoor met een kluis met daarin onder andere sieraden, geld en bankpassen. Diezelfde dag is er bij geldautomaten in Veenendaal en Ede meerdere keren gepind of geprobeerd te pinnen. De kluis werd op 23 januari teruggevonden in een sloot aan De Smalle Zijden in Veenendaal.

Op beeld bij de pinautomaat aan de Dr. Slotemaker de Bruinstraat in Veenendaal is te zien hoe een onbekende man met de gestolen bankpas pint. Zijn schoenen vallen op vanwege de felgroene achterkant. Daarnaast is op beeld te zien dat een zilverkleurige Fiat Punto omkeert ter hoogte van de pinautomaat aan de Dr. Slotemaker de Bruinestraat. We willen graag de bestuurder van deze auto spreken.

Vragen

Wie herkent deze persoon of kan iets meer vertellen over deze inbraak/pintransacties?
Wie is de persoon die in deze auto reed?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=oMD2cl9m3Gw

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening