Ga naar content
Mijn buurt: 
Amstelveen +5.0km
Verander locatie

Man ernstig mishandeld bij poging beroving Rondeel

Op zaterdag 21 december 2019 vond in de hal van een flat aan Rondeel omstreeks 21.40 uur een ernstige mishandeling plaats. Twee personen trachtten het slachtoffer vermoedelijk van zijn autosleutels te beroven. De recherche onderzoekt deze zaak en heeft beelden van de verdachten.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Als het slachtoffer in de hal staat voor een - nog gesloten - binnendeur komen twee mannen binnen. Zij duwen het slachtoffer in een hoek en mishandelen de man. Ze willen kennelijk de autosleutels van het slachtoffer bemachtigen. Het slachtoffer wordt vastgehouden, op zijn hoofd geslagen en later, als het slachtoffer op de grond ligt geschopt en geslagen. Het slachtoffer houdt hier o.a. hoofdpijn, een bloedneus, een snee boven zijn neus en een stijve nek aan over.

In deze zaak heeft de recherche een 31-jarige man aangehouden op basis van zijn signalement. Deze verdachte beroept  zich op zijn zwijgrecht.

Signalement van de nog onbekende verdachte

  • Donker getinte man
  • Tussen de 16 en 20 jaar oud
  • Ongeveer 1.70 – 1.75 m lang
  • Sprak Nederlands
  • Droeg een soort professionele schildershandschoenen

Vragen

Herkent u deze verdachte of heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Het is daarnaast ook mogelijk om uw informatie door te geven via het onderstaande tipformulier of via het anonieme tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening