Ga naar content
Mijn buurt: 
uden +5.0km
Verander locatie

Een woningoverval in Uden

Op zondag 14 april 2019 vond er een woningoverval in Uden plaats. Drie mannen overvallen rond 23.00 uur een echtpaar. Zij zijn net thuis als er wordt aangebeld. Zodra de bewoner de deur opent, proberen drie mannen met bivakmutsen naar binnen te stormen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Goed nieuws. De politie heeft in dit onderzoek een 19 jarige man uit Oss aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij deze en nog een andere overval, op een zonnestudio in Oss. Ook sluit de politie een link met een ontvoering in Oss in februari 2019 niet uit! 

Meer info: Politie houdt verdachte van overvallen aan

Omschrijving

De bewoner verzet zich hevig en probeert uit alle macht de drie mannen buiten te houden. Zijn vrouw komt komt op het tumult in de hal af. Ook zij reageert meteen en probeert met een schoenenrek de daders af te schrikken. Uiteindelijk weet het echtpaar hun belagers naar buiten te werken en ze doen snel de deur dicht. De vrouw belt direct 112.  Er wordt nog net een Volkwagen Golf gezien die met hoge snelheid de straat uitscheurt.

De drie overvallers waren ongeveer 1.65, 1.75 en 1.80 lang. Mogelijk is een van de daders getint. Verder heeft de politie enkele interessante sporen gevonden. De overvallers lieten namelijk een bivakmuts en een pistool achter. Ze worden nu onderzocht op DNA sporen.

Een camera in de buurt filmde die avond vlakbij de woning drie gemaskerde mannen, zeer waarschijnlijk de overvallers. dus. Wie weet meer?

Vragen

Een ontvoering in Oss en een woningoverval in Uden. De politie denkt dat dit dezelfde daders zijn geweest en vraagt u om mee te denken in deze twee onderzoeken. Een camera heeft waarschijnlijk de bestelbus gefilmd waar een fietser in Oss in werd meegenomen. Ook de overvallers in Uden staan op beeld. De vraag aan u vandaag is: kunt u helpen? Heeft u een vermoeden wie die daders kunnen zijn? Deel uw informatie!

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=3sMSDSr6Cc8

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=q-VdKmfh-uE

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening