Ga naar content
Mijn buurt: 
Lansingerland, Nederland +5.0km
Verander locatie

Wie beroofde 63-jarige vrouw uit Bleiswijk?

Een 63-jarige inwoonster uit Bleiswijk raakte zaterdag 21 maart om 21.30 uur op de Meidoornstraat gewond toen een onbekende man haar trachtte te beroven van haar tas. Wie herkent de dader of heeft informatie om deze zaak op te lossen?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De vrouw kwam omstreeks 21.30 uur thuis en op het moment dat zij naar haar voordeur liep, werd zij volkomen onverwacht door een onbekende persoon van achteren hard op het hoofd geslagen en tegen de grond getrokken. De nog onbekende man, trachtte de handtas van de vrouw af te pakken en trok de vrouw daarbij hard over straat waarbij de vrouw gewond raakte aan haar schouder. Doordat de vrouw hard gilde, kwam gelukkig direct een buurtbewoner naar buiten waarop de man haar losliet en zonder buit hard wegrende in de richting van de Edisonlaan en de Beukenlaan.

Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Signalement verdachte
De vedachte staat slecht op beeld, maar er is wel een signalement bekend.  Het betreft een man, leeftijd tussen de 18-25 jaar. Lengte 170 - 180 m. De man heeft een lang, slank postuur en hij droeg witte sportschoenen.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=mKHNlRw8DZk

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening