Ga naar content
Mijn buurt: 
Ellecom +5.0km
Verander locatie

Cabine van vrachtwagen in brand terwijl chauffeur erin ligt te slapen

Op het terrein van een transportbedrijf aan de Leigraafseweg vindt in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 augustus een drama plaats. Terwijl een vrachtwagenchauffeur in de cabine van zijn vrachtwagen ligt te slapen wordt de cabine in brand gestoken. De man weet de cabine te ontvluchten maar raakt ernstig gewond.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Verschillende scenario’s
De politie houdt rekening met een aantal verschillende scenario’s. Zo zou het bijvoorbeeld kunnen zijn dat de daders het doelbewust op de chauffeur hebben gemunt. Maar het zou ook een gerichte actie geweest kunnen zijn tegen de eigenaren van het transportbedrijf waarvoor de chauffeur werkt want het is niet de eerste keer dat een vrachtwagen van dit transportbedrijf doelwit is. Maar de aanleiding voor de brandstichting kan natuurlijk ook in iets anders liggen. De recherche komt graag in contact met mensen die weten of er een conflict speelt dat de aanleiding kan zijn geweest voor deze brand.
Lengteverschil
Op beeld zijn twee mannen te zien. Opvallend is het lengteverschil tussen beide mannen. De langere man draagt een pet, de kleinere man draagt aanvankelijk een capuchon maar bij het wegrennen doet hij dit zonder capuchon. Deze man lijkt een kaal hoofd te hebben, of een heel kort kapsel.
Kleine grijze auto
Op beeld is te zien dat kort na de brand een klein model zilvergrijze auto over het industrieterrein rijdt. Vermoedelijk gaat het hier om een Seat Ibiza en we denken dat de brandstichters in deze auto reden.

Wij willen deze ernstige zaak graag oplossen en roepen uw hulp in.

Vragen

- Wie zijn deze mannen?
- Wie zegt de combinatie van deze twee mannen met de zilvergrijze auto, vermoedelijk Seat Ibiza, iets?
- Wie kan iets vertellen over de achtergrond van deze brandstichting?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JEtsci2tQP4

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JEtsci2tQP4

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: