Ga naar content
Mijn buurt: 
Verander locatie

Drie overvallen in twee weken tijd, wie kent deze overvaller?

In amper twee weken tijd hebben in Enschede een drietal overvallen plaatsgevonden. Twee hiervan waren op tankstations.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De eerste vond plaats op dinsdag 8 september bij een tankstation aan de Broekheurne-Ring. Op 14 september was er weer een overval, deze keer bij een tankstation aan de Burgemeester van Veenstraat. Op 20 september overviel een onbekende man een pizzaria aan de Wesseler-Nering. De recherche vermoedt dat het mogelijk om dezelfde dader gaat.

Winkelcentrum Boswinkel
Het tankstation aan de Burgemeester van Veenstraat ligt in de buurt van Winkelcentrum Boswinkel. Mogelijk vluchtte de dader hier via de Wethouder Gerbertstraat. Misschien heeft iemand daar iets gezien? Mogelijk hebben bewoners van flat aan Beneluxlaan iets gezien?

Sportvelden
Het tankstation aan de Broekheurne-Ring ligt in de buurt van de hockeyvelden aan de Oostenverlderblokweg. Mogelijk is de dader in de richting van de sportvelden gevlucht.

zaaknummers: 2020437973, 2020427792, 2020448631

Vragen

Herkent u de man op beeld?
Heeft u iets gezien dat met de overvallen te maken kan hebben?
Beschikt u over camerabeelden die nog niet gedeeld zijn?
 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=R1tequXuWiw

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=qG-T21qMgew

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening