Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Politie zoekt dader(s) van mishandeling

  Twee jongemannen uit Hengelo zijn op zaterdag 22 augustus rond 04:15 uur na een avondje stappen slachtoffer geworden van mishandeling. Nadat ze enkele cafés hadden bezocht vertrokken de mannen op de fiets richting huis.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op de Wetstraat werden ze ineens belaagd door een groep jongemannen. Deze jongens kwamen vanuit de steeg bij winkelcentrum Thiemsbrug en gingen voor de slachtoffers staan. De mannen werden uitgescholden en kregen rake klappen. Daarna gingen ze er op fietsen en scooters vandoor verder de Westraat in.

  Van de daders is een summier signalement bekend:
  het gaat om vijf mannen, waarvan drie met een lichte huidskleur en twee met een licht getinte huidskleur. Ze zijn allemaal tussen de 20 en 25 jaar oud. Een van de mannen had blond haar en zat op een witte scooter met een ijzeren rek achterop. Deze man is bij de mishandeling zelf ook gevallen, misschien heeft hij daardoor verwondingen opgelopen of heeft hij schade aan zijn kleding.

  We komen graag in contact met mensen die weten wie bij de mishandeling betrokken waren.

  Vragen

  Hebt u het groepje zien staan in de buurt van winkelcentrum Thiemsbrug? Of herkent u de groep aan de hand van het signalement? We spreken u graag!

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=1fZXqB_6S5M

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening