Ga naar content
Mijn buurt: 
6531ac +5.0km
    Verander locatie

    Man zwaar mishandeld door groep jongeren

    Op vrijdagavond 14 augustus, kort voor middernacht, liep op Plein 1944 in het centrum van Nijmegen, een 55-jarige man. Hij werd daar aangesproken door enkele jongens die deel uitmaakten van een groep van zo’n twintig jongeren.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Aanvankelijk negeerde het slachtoffer de jongeren, maar toen hij even later toch reageerde werd hij ernstig mishandeld. De man werd geslagen en viel op de grond. Terwijl hij op de grond lag werd hij nog meerdere keren geschopt. De jongeren lieten de man bewusteloos achter en vertrokken deels via de Doddendaal en deels via de Bloemerstraat. Op filmbeelden direct na de mishandeling gemaakt door een omstander is te zien dat twee scooters wegrijden, iemand op een fiets en een jongen die te voet wegrent.

    Wij willen deze ernstige zaak graag oplossen en hebben uw hulp nodig.
    De groep bestond uit ongeveer 20 personen, voornamelijk jongens, maar ook enkele meisjes.
    De groep bestond uit zowel jongeren met een lichte als met een getinte huidskleur.

    Vragen

    Weet u wie deel uit maakte van de groep jongeren die op vrijdag 14 augustus in het centrum van Nijmegen waren? Hebt u ze gezien, hen gefilmd of gefotografeerd? Wij spreken u graag!
    Was je zelf in het centrum van Nijmegen en was je onderdeel van deze groep? Meld je dan. Ook als je niets met de mishandeling te maken hebt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=nUFynX7E5NA

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening