Ga naar content
Mijn buurt: 
bilthoven +5.0km
  Verander locatie

  Brandstichting Den Dolder

  Op woensdag 26 augustus wordt er een brand gesticht bij bedrijf aan de Fornheselaan in Den Dolder. Er blijken drie vrachtwagens en een kraanwagen in brand gestoken. Het is de tweede keer in een half jaar dat er brand wordt gesticht bij het bedrijf, waarbij steeds vrachtwagens het doelwit lijken te zijn. Ook is er eerder een brand gesticht bij de auto van de eigenaar van het bedrijf. De politie onderzoekt het verband en is op zoek naar mensen die meer weten over de branden of de identiteit van de verdachten.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Tijdlijn incidenten

  Woensdag 29 april 2020

  In de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 april wordt rond 00.45 uur een auto in brand gestoken aan de Heemskerklaan in Baarn. De eigenaar schrikt wakker van een autoalarm. Hij blust de brand zelf en er blijkt schade aan drie banden en de auto zelf.
   

  Zondag 5 juli 2020

  In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli krijgt de politie rond 3.10 uur een melding over de Fornheselaan in Den Dolder. Op het adres is een bedrijf gevestigd, waar drie uitgebrande vrachtwagens worden aangetroffen. Eén van de uitgebrande vrachtwagens stond dicht bij het bedrijfspand waardoor er brandschade werd veroorzaakt aan het bedrijfspand. Een getuige verklaart dat er drie of vier mannen op het terrein waren rondom de tijd van de brand. 

  Op camerabeelden is te zien dat kort voor de brand drie mensen op het bedrijven terrein aanwezig waren. Ze bewegen zich rondom de vrachtwagens en lijken een ruit in te slaan.
   

  Woensdag 26 augustus 2020

  Op woensdag 26 augustus blijkt er weer brand te zijn bij het bedrijf. Ook hier is op camerabeelden te zien hoe twee verdachten op het terrein lopen.

   

  Help de politie deze brandstichters te vinden

  Heeft u meer informatie over de brandstichtingen? Weet u wie er mogelijk betrokken zijn geweest bij deze incidenten? Neem dan contact op met de politie via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tip doorgeven via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=nQbv8dOrbqE

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening