Ga naar content
Mijn buurt: 
nieuwegein +5.0km
Verander locatie

Diefstal uit tandartspraktijk IJsselstein

Op maandagavond 6 juli rond kwart over zes loopt een man een tandartsenpraktijk in IJsselstein binnen. Even later steelt hij daar een fotocamera met toebehoren.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op dinsdagochtend 7 juli rond 07.30 uur komt de eerste medewerker van een tandartsenpraktijk in IJsselstein aan op zijn werk. Hij opent de afgesloten voordeur en gaat naar binnen. Tot zijn grote verbazing ziet hij dat een raam van het kantoor van één van de tandartsen openstaat, terwijl dat altijd is afgesloten. Als die tandarts even later op de praktijk komt, besluit hij de bewakingsbeelden van de beveiligingscamera’s terug te kijken. Dan blijkt wat er is gebeurd: aan het begin van maandagavond  - dat was op 6 juli - komt rond kwart over zes een man via de voordeur de praktijk binnen. De dader steelt dan een fototoestel en klimt door geopend raam naar buiten, doet nog een poging het raam te sluiten, maar dat lukt niet. Vervolgens loopt hij naar een geparkeerde donkerblauwe, kleine auto, stapt erin en rijdt weg.

Vragen

Wie herkent deze insluiper? Mogelijk in combinatie met de donkerblauwe/paarse kleine auto?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=xa6vDPE3P34

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening