Ga naar content
Mijn buurt: 
den bosch +5.0km
  Verander locatie

  Mannen drogeren jonge vrouwen in Soest

  Op vrijdagavond 11 december spreken twee 17-jarige meiden af met een jongen die een van hen online heeft leren kennen. De meiden worden na enige gedrogeerd achter gelaten op straat.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op vrijdagavond 11 december spreekt een 17-jarig meisje uit Soest af met een jongen die zij in oktober online heeft leren kennen. Voor de zekerheid neemt zij een 17-jarige vriendin uit Soest mee. De jongen, die zich Bilal noemt, blijkt ook een vriend te hebben meegenomen, een jongen die zich Amin noemt en een donkerblauwe Peugeot 107 bestuurt. Zij treffen elkaar bij een tankstation aan de Burgemeester Grothestraat in Soestdijk.

  Bilal geeft de meiden in de auto meerdere alcoholische drankjes. De vriendin wordt op een gegeven moment beroerd en geeft over in de auto. Vervolgens raken de slachtoffers in de auto versuft en worden ze op de Dorpsstreek in Soest op straat gedumpt. Een voorbijganger treft hen rond 22.50 uur daar aan. De meiden worden naar het ziekenhuis gebracht. Daar blijkt dat zij niet alleen alcohol in hun bloed hebben, maar ook zijn gedrogeerd met GHB. 

  Signalementen
  De jongen die zich Bilal noemt
  Licht getinte jongeman van rond de 18 jaar, mogelijk van Marokkaanse afkomst, rond de 1.85 meter, normaal postuur, kort donker haar en aan de zijkanten opgeschoren. Hij had een donker sikje. Hij droeg die avond een zwart petje, een zwarte Moose Knuckles jas en grijze Louboutins schoenen.

  De jongen die zich Amin noemt (kennelijk de eigenaar van de donkerblauwe Peugeot 107)
  Licht getinte jongeman, tussen de 19 en 20 jaar oud, mogelijk van Marokkaanse afkomst, rond de 1.80 meter, normaal postuur, donker haar aan en aan de zijkanten opgeschoren en bovenop langer met gel. Een donker sikje en dun snorretje. Hij had die avond een zwart/wit/grijze Fendi trui aan.

  Vragen

  Wie weet mogelijk aan de hand van het signalement in combinatie met de mogelijke namen Bilal en Amin en een donkerblauwe Peugeot 107 (modelreeks van 2005 – 2008) wie deze twee jongens zijn?

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening