Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
  Verander locatie

  Wie heeft er meer informatie over het overlijden van de 55-jarige Capellenaar?

  Op vrijdag 28 mei startte de politie een groot onderzoek na het aantreffen van een 55-jarige dode Capellenaar in zijn woning aan de Kringdans. De politie is dringend op zoek naar meer informatie, getuigen en camerabeelden.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Update

  Uit onderzoek blijkt dat er 3 personen tussen woensdag 26 mei en vrijdag 28 mei aan de deur hebben gestaan bij het slachtoffer. Bent u dat of weet u wie dat zijn geweest? Dan horen wij dat heel graag! 

  Omschrijving

  Foto: Nieuws Op Beeld

  Rond 17.00 uur op vrijdagmiddag 28 mei meldde een buurtbewoner dat zij het slachtoffer in zijn woning zag liggen. Hulpdiensten gingen direct naar de woning, helaas bleek de man te zijn overleden. De omstandigheden waaronder de man werd aangetroffen, was voor agenten direct een reden om de woning af te zetten. De Forensische Opsporing deed een uitgebreid sporenonderzoek en er werd een buurtonderzoek ingesteld. Uit onderzoek kan geconcludeerd worden dat het slachtoffer door een geweldsmisdrijf om het leven is gekomen. Het is wel nog steeds onduidelijk wat er in de woning is gebeurd en waarom.

  Vragen

  Het slachtoffer is donderdagavond 27 mei rond 19.00 uur voor het laatst gezien. We komen heel graag in contact met getuigen die iets verdachts gezien of gehoord hebben in het tijdsbestek tussen donderdagavond en vrijdagmiddag 17.00 uur. Ook roepen wij op om camerabeelden en/of dashcam beelden met ons te delen als u die heeft. Ook als u denkt dat uw informatie niet waardevol is, horen wij het heel graag.
  Bel de gratis opsporingstiplijn: 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van onderstaande tipformulier.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=df0z6JRZNkI

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening

  Deel het artikel op social media

  Deel artikel via: