Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
  Verander locatie

  Politie roept 2 jonge mannen op zich te melden

  De politie roept twee jonge mannen, die op 31 december rond 18.20 uur flessen wasbenzine kochten bij een supermarkt in Schiebroek, op zich te melden. De wasbenzine is mogelijk gebruikt bij het aansteken van een brand in een school in Schiebroek rond 23.15 uur diezelfde avond.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Update

  Op donderdag 25 maart zijn in Bureau Rijnmond beelden getoond van twee jonge mannen die wasbenzine kochten bij een supermarkt. Soortgelijke flessen werden later aangetroffen na een brand in een school in Schiebroek. De politie onderzoekt of deze twee zaken verband met elkaar houden. Vorige week werden de twee onherkenbaar getoond omdat het vermoeden bestaat dat zij minderjarig zijn. Zij hebben de kans gehad zich te melden, maar hebben dat niet gedaan. Daarom worden zij deze week herkenbaar getoond.

   

   

  Omschrijving

  De politie wil de twee graag spreken en heeft camerabeelden beschikbaar waarop te zien is hoe zij de flessen wasbenzine kopen. Melden zij zich niet dan worden de beelden volgende week ongeblurd getoond. De schade van de brand loopt in de tienduizenden euro’s.
   

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening