Ga naar content
Mijn buurt: 
hengelo +5.0km
    Verander locatie

    Motorjassen gestolen, wie heeft informatie?

    In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 april is voor tienduizenden euro’s aan motorjassen gestolen uit een motorkledingbedrijf op bedrijventerrein Hengelo Zuid.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Die nacht braken twee mannen in bij het bedrijf. Om binnen te komen veroorzaakten ze veel schade aan het pand. De mannen leken goed voorbereid: een van de mannen ging meteen op de beveiligingscamera af en hem om. Desondanks zijn beide inbrekers op beeld vastgelegd waardoor een deel van hun kleding te zien is.

    De gestolen jassen zijn van het merk Grand Canyon Bikewear. Het gaat om de volgende modellen:
    - Suntracer
    - Murray
    - Kirk
    - Kingston
    - Laxey

    Het zijn allemaal bijzondere jassen, waarvan een aantal nog niet eens in de verkoop was. Het valt dus wel op als die jassen nu ergens worden aangeboden.

    Vragen

    Wie zijn deze mannen?

    Wie kan iets vertellen over deze inbraak?
    Wie weet waar de jassen gebleven zijn?

    Reed u in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 april tussen 02:45 en 03:15 uur op het industrieterrein Hengelo Zuid en heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk te maken heeft met deze inbraak? Wij spreken u graag!

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=oJ8rnjyLDNM

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening