Ga naar content
Mijn buurt: 
2801JL +5.0km
  Verander locatie

  Woning overhoop gehaald, wie heeft informatie?

  Tussen vrijdag 2 april en zaterdag 3 april is ingebroken in een woning aan de De Ruyterweg. De inbrekers haalden de hele woning overhoop en lieten een ravage achter. Ze gingen er vandoor met een auto, sieraden, geld en een creditcard. De auto die werd meegenomen was een witte VW Polo met in het midden van het kenteken de cijfercombinatie 692. Deze is in de nacht van 2 op 3 april rond 02:30 uur geflitst tussen Nijverdal en Wierden.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Creditcard
  Met de gestolen creditcard is op verschillende locaties gepind. Op zaterdag 3 april, vermoedelijk de dag na de inbraak, probeert een man met een masker op in Almelo geld op te nemen. Deze man draagt zwarte schoenen. Een dag later duikt de creditcard op in Capelle aan den IJssel en Haastrecht, in Zuid Holland. Ook hier droeg de pinner zwarte schoenen. Op maandag 5 april werd in Hengelo op meerdere plekken met de creditcard geld opgenomen. De man draagt een zwarte jas van Emporio Armani . Die avond duikt de pas weer op in Deventer. Het is niet duidelijk of het hier om dezelfde man gaat.

  Vragen

  Wie is/zijn deze man(nen)?
  Wie weet waar het masker van is en wie zo’n masker heeft?
  Wie loopt er in een zwarte Emporio Armani jas in combinatie met de zwarte schoenen?
  Wie weet waar de gestolen witte Volkswagen Polo uit 2016 is gebleven?
  Een deel van de gestolen sieraden staan hireonder afgebeeld, wie weet aar ze zijn? Zijn ze ergens te koop aangeboden?
  Wie beschikt over camerabeelden van 2 en 3 april uit de omgeving van de De Ruyterweg in Nijverdal en heeft nog niet met de politie gesproken?

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JKkXy1BMmNQ

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=yKFagWa3muU

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening