Ga naar content
Mijn buurt: 
sluipwijk +5.0km
  Verander locatie

  Drie jarig jongetje door vrouw op elektrische fiets aangereden.

  Een fietsende vrouw en een spelend kind komen met elkaar in botsing op een fietspad. De vrouw fietst door zonder zich om het jongetje te bekommeren.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Fietspad
  Maandagmiddag 19 april rond 16.00 uur spelen twee jongetjes van drie en vier jaar oud langs het fietspad van het Adriaan Duyckpad, vlakbij het station. Hun moeders staan met elkaar te praten. De jongetjes willen even naar het speeltuintje aan de andere kant van het fietspad en steken over.

  Aanrijding
  Vanuit de richting van het station komt een jonge vrouw aanrijden op een elektrische fiets. Ze heeft oortjes in en een telefoon in haar hand waar ze even op kijkt. Met een flinke vaart komt ze dichterbij. Het jongetje van 3 jaar loopt tegen de zijkant van de fiets en valt hard. De vrouw op de fiets remt en stopt iets verderop. Ze wordt aangesproken door de moeder van het andere kind, waarop ze zegt niets fout te hebben gedaan. Ze stapt weer op en rijdt verder.

  Gebroken been
  Het jongetje huilt hard. Hij blijkt een gebroken scheen- en kuitbeen te hebben. Lopen kan hij voorlopig niet. Naar buiten moet 'ie met een rolstoel. Hij zit zes weken in het gips.

  Singel
  Een getuige van de aanrijding zag de vrouw op de elektrische fiets een dag later rijden over de Singel in Woerden, uit de richting van het centrum richting het station. Opvallend is dat ze dezelfde richting op fietste, op ongeveer hetzelfde tijdstip. Dat zou kunnen betekenen dat ze daar vaker rijdt, bijvoorbeeld op weg van of naar werk of school.

  Verdachte
  - lichte huid
  - 17- 24 jaar
  - lang, slank postuur
  - blond/donkerblond haar, paardenstaart
  - donkere kleding
  - zwart/grijze of zwart/witte rugzak
  - donkere elektrische fiets
  - witte oortjes

  Vragen

  Bent u de vrouw die gezocht wordt? Bedenk dan dat het belangrijk is dat u zichzelf alsnog meldt bij de politie. Voor andere kijkers geldt; weet u wie de doorgereden vrouw op de elektrische fiets is? Geef het door via de tiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening