Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
enschede +2.0km
  Verander locatie

  Mishandeling - Vechtstraat - Enschede

  In de nacht van 20 op 21 november 2021 is een 39-jarige man aan de Vechtstraat mishandeld door een groep personen. Het slachtoffer wilde vermoedelijk een ruzie sussen toen de groep zich tegen hem richtte. De man is met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De mishandeling gebeurde tussen 23.30 en 1.45 uur. De politie is op zoek naar beeldmateriaal en wil graag spreken met mensen die meer informatie hebben over de mishandeling. Ook zou er rond diezelfde tijd een taxi aan de Vechtstraat hebben gestaan. De politie roept de bestuurder van de taxi op zich te melden, hij of zij kan een belangrijke getuige zijn.

  Vragen

  - De politie komt graag in contact met iedereen die bij de mishandeling betrokken was, dan wel er meer informatie over heeft

  - Was u in de nacht van 20 op 21 november tussen 23.30 en 1.45 uur in de omgeving van de Vechtstraat en beschikt u over beeldmateriaal, bijvoorbeeld van beveiligingscamera’s of dashcams? We verzoeken u vriendelijk de beelden te bekijken en zich bij ons te melden. Beelden uploaden kan ook via onderstaand tipformulier.

  - Bent of kent u de taxichauffeur die rond dezelfde tijd in de Vechtstraat stond? We spreken u graag.

   

  Anoniem melden

  Heeft u informatie maar wilt u niet dat uw gegevens bekend worden bij ons? U kunt volledig anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem. Uw gegevens worden niet gevraagd en dus ook niet bekend bij ons. Uw informatie kan belangrijk zijn in het oplossen van deze zaak, geef het door.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=oMhBRGoBCtE

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening