Ga naar content
Mijn buurt: 
6212 +5.0km
  Verander locatie

  Verdachte beroving gezocht

  Donderdagnacht 29 juli werden een man en vrouw in Maastricht slachtoffer van een gewelddadige poging beroving. Rond 02:30 uur worden ze gevolgd door twee personen. Even later spreken twee mannen hun beoogde slachtoffers aan op de kruising van de Wilhelminabrug en Franciscus Romanusweg en vragen hen naar de weg. Wanneer de man hun de weg wijst, slaan de twee personen toe.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Ze vallen de man aan, waarop er een vechtpartij ontstaat. Het vrouwelijke slachtoffer wordt tegen de grond gedrukt, terwijl geprobeerd wordt haar tas buit te maken. Deze blijft ze echter dapper vasthouden. Met behulp van de man weet ze aan haar belager te ontkomen. Beide verdachten slaan vervolgens over de Wilhelminaburg op de vlucht.

  Nader onderzoek heeft al geleid tot de identiteit van één van de twee verdachten. Hij is dan ook geblurd in beeld gebracht. Naar de andere verdachte zijn we nog op zoek. Herkent u hem? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0800-6070, onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=A5TQ1V3uM5M

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening