Ga naar content
Mijn buurt: 
6212 +5.0km
  Verander locatie

  Verdachten brutale straatroof gezocht

  Donderdagavond 8 juli werd een jonge vrouw rond 23:30 uur het slachtoffer van een zeer brutale beroving. In het Henri Hermanspark wordt ze door drie mannen aangesproken. Kort daarop grijpt één van de drie mannen haar vast, waarop één van de andere twee haar tas van haar schouder rukt. De vrouw blijft hevig geschrokken achter, terwijl de drie mannen wegrennen in de richting van de Begijnenstraat.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  In het daarop opgestarte onderzoek blijkt dat de drie verdachten haar al in beeld kregen op de Wyckerbrugstraat en haar vervolgens achtervolgden richting het Henri Hermanspark. Dit is vastgelegd op camerabeelden, waardoor we goed zicht hebben op de drie verdachte mannen.

  Herken u de personen op beeld? Of heeft u meer informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op via 0800-6070, onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

   

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ckPNd6GoeOM

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening