Ga naar content
Mijn buurt: 
3437 +25.0km
  Verander locatie

  Fatale mishandeling Mallorca

  In het onderzoek naar de dood van Carlo Heuvelman, looft het Openbaar Ministerie een beloning van 15.000 euro uit voor de ‘gouden tip’ die de zaak helpt oplossen. Daarnaast wordt herkenning gevraagd van een specifieke getuige. Hij heeft mogelijk beeldmateriaal dat kan helpen de gebeurtenissen helemaal duidelijk te krijgen. De fatale mishandeling vond plaats in de vroege ochtend in El Arenal, een badplaats dichtbij de hoofdstad Palma.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Update 19 januari 2022: Met hulp van kijkers is de mogelijk belangrijke getuige van de dodelijke mishandeling op Mallorca gevonden! De getuige heeft zichzelf bij ons gemeld en de recherche is met hem in gesprek. We willen graag iedereen bedanken die gisteren heeft gekeken naar Opsporing Verzocht. Uw tips helpen ons enorm bij sommige zaken. Blijf dus helpen, wie weet zorgt u er voor dat we een zaak kunnen oplossen!

  Anoniem getipt
  Er is nuttige informatie binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. De politie roept de bewuste tipgevers op om nogmaals contact op te nemen met de politie. Mocht uw informatie in een rechtszitting aan de orde komen, is het belangrijk dat de betrouwbaarheid ervan kan worden beoordeeld. Door met de politie te spreken, krijgt uw tip meer waarde. Wilt u daarbij alsnog anoniem blijven, dan kunt u uw verhaal doen bij het Team Nationale Inlichtingen (TNI). Zo’n gesprek is vertrouwelijk en het TNI kan uw persoonsgegevens volledig afschermen.

  Om de gebeurtenissen 100% duidelijk te krijgen, looft de hoofdofficier van het Openbaar Ministerie Midden-Nederland een beloning uit van 15.000 euro voor de ‘gouden tip’. Dat zou kunnen gaan om beelden waarop het geweld te zien is, maar ook om cruciale informatie over de daders.

  Vragen

  • Wie heeft informatie die in dit onderzoek van belang kan zijn? Meld het alstublieft ook als uw zoon of dochter op Mallorca was en iets van de incidenten heeft gezien.
  • Wie beschikt over beeldmateriaal van die nacht van 13 op 14 juli? De politie ontvangt liever beelden dubbel dan dat belangrijke beelden in het onderzoek ontbreken. Uploaden kan via het tipformulier hieronder.
   Ook als je niet zelf de maker van een foto of filmpje bent of kent, maar bijvoorbeeld foto’s of filmpjes op social media hebt gezien: deel het alsjeblieft met de politie!
  • Wie zijn de twee meisjes wiens bewerkte beelden hierboven zijn getoond? Zij zijn alle twee zeer belangrijke getuigen met wie de politie heel graag in contact wil komen.

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening