Ga naar content
Mijn buurt: 
utrecht +25.0km
  Verander locatie

  Fatale mishandeling Mallorca

  De politie is op zoek naar een aantal specifieke getuigen van de fatale mishandeling van de 27-jarige Carlo op 14 juli op Mallorca. Dat gebeurde in de vroege ochtend in El Arenal, een badplaats dichtbij de hoofdstad Palma de Mallorca.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Oproep: getuigen en beelden

  De politie heeft meer dan vijftig getuigen gesproken en heel veel beeldmateriaal onderzocht. Er zijn echter getuigen die opnamen beschrijven die het onderzoeksteam nog niet heeft gezien. Het is heel belangrijk dat zulke video’s en foto’s alsnog bij de politie terechtkomen.Daarnaast zijn er vakantiegangers die van het geweld getuige zijn geweest en/of van de aanloop of nasleep, maar nog niet met de politie hebben gesproken. Hen roept de politie op zich te melden. Zelfs als u denkt dat wat u heeft gezien er niet (meer) toe doet, beschikt u mogelijk over heel belangrijke informatie.

   

  Specifieke getuigen

  De recherche was op zoek naar vier specifieke getuigen. De identiteit van de jonge mannen is inmiddels bekend. Maar naar twee getuigen in het bijzonder is de politie op zoek. Bij uitzondering worden beelden van hen vrijgegeven. Omdat het om getuigen gaat, dus geen verdachten, zijn hun gezichten nu onherkenbaar gemaakt. Het gaat om twee meisjes of jonge vrouwen die zich ontfermden over de zwaargewonde Carlo Heuvelman.

   

  Vragen

  • Wie heeft informatie die in dit onderzoek van belang kan zijn? Meld het alstublieft ook als uw zoon of dochter op Mallorca was en iets van de incidenten heeft gezien.
  • Wie beschikt over beeldmateriaal van die nacht van 13 op 14 juli? De politie ontvangt liever beelden dubbel dan dat belangrijke beelden in het onderzoek ontbreken. Uploaden kan via het tipformulier hieronder.
   Ook als je niet zelf de maker van een foto of filmpje bent of kent, maar bijvoorbeeld foto’s of filmpjes op social media hebt gezien: deel het alsjeblieft met de politie!
  • Wie zijn de twee meisjes wiens bewerkte beelden hierboven zijn getoond? Zij zijn alle twee zeer belangrijke getuigen met wie de politie heel graag in contact wil komen.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening