Ga naar content
Mijn buurt: 
utrecht +25.0km
  Verander locatie

  Brand verwoest scoutinggebouw

  Zaterdagmorgen 4 september verwoestte een brand het scoutingsgebouw ‘Merhula’ aan de Amsterdamsestraatweg in Baarn. Het gebouw is hierbij volledig afgebrand. De politie sluit het scenario van brandstichting niet uit en zoekt getuigen die iets verdachts gezien hebben.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 04:30 uur werd er een brand gemeld. Toen de agenten ter plaatse waren, troffen zij een enorme vlammenzee aan. Het bleek te gaan om het scoutingsgebouw ‘Merhula’. Op dat moment was het gebouw al bijna verwoest. De politie startte gelijk een onderzoek op. Forensische onderzoekers stelden daags na de brand een onderzoek in. Doordat het pand in zijn geheel is verwoest is de oorzaak van de brand moeilijk te achterhalen.

  De recherche komt graag in contact met mogelijke getuigen. Heeft u in de vroege zaterdagmorgen iets verdachts gezien? Heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

  Vragen

  We willen heel graag weten wat er is gebeurd. Omdat het zo verwoest is, is het lastig achterhalen of de brand is aangestoken of dat het een ongeluk betreft. Hierover willen we graag tips.

  Heeft u in de vroege zaterdagmorgen iets verdachts gezien?

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening