Ga naar content
Mijn buurt: 
utrecht +25.0km
  Verander locatie

  Vrouwen beschoten met airsoftwapen

  In de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 augustus zijn twee vrouwen beschoten met een airsoftwapen op de kruising Utrechtseweg met de Beneluxweg. De politie start een onderzoek en zoekt getuigen.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Beide 20-jarige slachtoffers stonden rond 00.50 uur op bovengemelde kruising met elkaar te praten en werden plotseling uit een passerend voertuig beschoten met een airsoftwapen. De vrouwen werden hierbij geraakt en één van hen raakte licht gewond. De verdachten kwamen uit de richting van de Zomerdijk en sloegen met hun auto rechtsaf op de Beneluxweg in de richting van de Baronieweg. Van de inzittenden in de auto is alleen bekend dat het om mannen ging. De auto waarin de verdachten reden betrof een klein model in de kleur grijs.

  Aangifte

  De politie heeft een aangifte opgenomen en stelt een onderzoek in naar de identiteit van de verdachten.

  Getuigen of beeldmateriaal gezocht

  De politie is voor het onderzoek dringend op zoek naar getuigen en mogelijke camerabeelden. Dit kunnen ook dashcambeelden zijn van een passerende auto. Mocht u getuige zijn geweest van dit incident of beschikken over bruikbare camerabeelden, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

  Vragen

  De politie is voor het onderzoek dringend op zoek naar getuigen en mogelijke camerabeelden. Dit kunnen ook dashcambeelden zijn van een passerende auto.
  Mocht u getuige zijn geweest van dit incident of beschikken over bruikbare camerabeelden, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of
  Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening