Ga naar content
Mijn buurt: 
De Bilt, De Bilt, Utrecht +5.0km
  Verander locatie

  Zware mishandeling Zeist

  In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 april is een man mishandeld. Het gebeurde op de Steynlaan ter hoogte van Grillroom Jeruzalem.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Update

  De twee gezochte verdachten zijn aangehouden naar aanleiding van tips. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

  Omschrijving

  Het slachtoffer is met een vriend de grillroom binnen gegaan om een broodje te eten. Om ongeveer 2.00 uur 's nachts komen ze naar buiten en zien ze een grote groep jongens bij de grillroom staan. Het slachtoffer roept naar de groep dat de grillroom zo dicht gaat en dat ze snel moeten zijn als ze nog iets willen bestellen.

  Klappen
  Hier reageert de groep gespannen op en één van de jongens roept wat vervelends. Vervolgens komt die jongen op het slachtoffer aflopen en slaat hem met zijn rechtervuist in zijn gezicht. Het slachtoffer valt op de grond en hij krijgt nog meer klappen en trappen van meerdere mensen die zich ermee bemoeien.

  De vriend van het slachtoffer roept om hulp en probeert de groep weg te duwen, maar dit lukt niet. Vervolgens komt de jongen ook op hém af en krijgt hij ook een klap in zijn gezicht.

  Specifieke getuigen gezocht
  Tijdens de mishandeling stond er ook een groepje mensen op straat ter hoogte van de dierenwinkel iets verderop. Drie mannen en twee vrouwen van 18 tot 20 jaar. Eén van de mannen droeg een zwarte trui en een rugzak. Eén van de vrouwen had een camouflage-print op haar broek. De politie komt graag in contact met hen om te horen wat zij gezien hebben.

  Vragen

  Weet u wie de man uit Zeist heeft mishandeld? Heeft u meer gezien van die avond? Of hoorde u bij het groepje dat bij de dierenwinkel stond? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening